måndag 6 april 2009

Små små skor

Bild från www.brandos.se

Börjar bli dax o införskaffa skor till Alma! Nu både gungar och leker/sitter vår tjej i sandlådan, hon silar sand mellan fingrarna o givetvis smakas det på både sand och allt annat man kan hitta i en sandlåda eller på marken :). Ännu går hon inte utan stöd men det känns iaf praktiskt att ha skor när hon nu kan utforska "ute" tillsammans med pappa i vårsolen.

Har dock upptäckt vilken djungel barnskor är, finns ju hur många märken o modeller som helst o priset är verkligen inte i proportion till storleken på sko. Men det är klart att Alma ska ha fotriktiga och bekväma skor!

Var också o köpte grindar i helgen, vi tänkte oss ikeas vita variant men kom hem med kiddyguards rullihop grind som visade sig vara den som passar när man inte har väggar mitt över varandra... Givetvis inte i samma prisklass som ikeas men å andra sidan så ska vi leva med dom en hel evighet så det fick bli så iaf.

1 kommentar:

Sosoxy sa...

Att köpa rätt skor till ditt barn är viktigt. De måste vara bekväma och gjorda av de bästa materialen. Jag köper till och med strumpor av högsta kvalitet till min dotter.